Routebeschrijving

Vanaf A1 (vanuit richting Amsterdam of Apeldoorn)

Neem afslag Bunschoten/ Amersfoort (12) en volg de borden ‘Centrum’. Ga bij het stoplicht Praxis/Intratuin linksaf de Amsterdamseweg op. Blijf op de rechterbaan tot op de rotonde. Ga op deze rotonde linksaf (4e afslag) de Eemlaan op. U ziet verderop aan de rechterkant de ingang van parkeergarage Eemplein. Wandel vanaf het Eemplein richting het water. Steek de loop-/fietsbrug over en ga rechtsaf. Loop langs de waterkant naar de sloepensteiger.

Vanaf A28 (vanuit richting Zwolle of Utrecht)

Neem de afslag Amersfoort/ Hoevelaken (8) en volg de Hogeweg en de borden ‘Centrum’. De Hogeweg gaat over op de Stadsring. Blijf op de Stadsring tot onder het viaduct. Onder het viaduct rechts aanhouden en de rotonde oprijden. Ga hier rechtsaf de Eemlaan op. U ziet verderop aan de rechterkant de ingang van parkeergarage Eemplein. Wandel vanaf het Eemplein richting het water. Steek de loop-/fietsbrug over en ga rechtsaf. Loop langs de waterkant naar de sloepensteiger.

Routebeschrijving openbaar vervoer (vanaf Amersfoort CS)

Neem de achteruitgang van het station (langs de AH to Go). Ga onderaan de trap rechtsaf tot op de rotonde. Deze steekt u over (tweede afslag) naar de Eemlaan. U loopt de Eemlaan uit tot aan het water. Steek de loop-/fietsbrug over en ga rechtsaf. Loop langs de waterkant naar de sloepensteiger. Totale wandeltijd is circa 10 minuten.