Hoe werkt het

Een dagje aan het roer van uw ‘eigen’ sloep. Elke sloep biedt plaats aan maximaal 8 personen.

Vanaf 1 dagdeel

U kunt onze sloepen huren voor een dag (09.30-17.30 uur), dagdeel (9.30-13.00, 11.30-13.30 of 13.30-17.30 uur), avond (18.00-22.00 uur) of meerdere dagen.

We hebben diverse arrangementen samengesteld om van uw tocht een compleet verzorgd uitje te maken.

Geen vaarbewijs nodig

Wilt u er een dagje op uit met uw “eigen” sloep en bent u minimaal 21 jaar? Bij ons huurt u een comfortabele sloep die eenvoudig te bedienen is. U hebt geen vaarbewijs nodig, maar krijgt een uitgebreide instructie voor vertrek.

Vaart u liever niet zelf? Dan kunt u (tegen betaling) kiezen voor een ervaren schipper aan boord van uw sloep.

Kinderen aan boord

Varen met een sloep is uitermate geschikt voor baby’s en kinderen. Onze sloepen zijn namelijk erg stabiel. Daarnaast hebben ze een buiskap waardoor de kinderen (indien gewenst) uit de zon of wind kunnen zitten, liggen of spelen. De buiskap voorkomt dat kinderen over de rand van de boot gaan hangen. Neem gerust een maxi cosi, wiegje of kleine buggy mee aan boord om de kleintjes in te laten slapen of spelen. Voor kinderen zonder zwemdiploma’s wordt het dragen van een zwemvest geadviseerd. Deze hebben wij beschikbaar.

Honden

Honden zijn niet toegestaan.

Korting bij reserveren

Wij adviseren u om vroegtijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Dit levert u ook nog eens een leuke korting op.