Ervaring bezoekers

Lees reacties van onze bezoekers

Uw ervaring:

Gelijk naar het formulier

 1. 1. Christine schrijft:

  Prachtige boot. Prima verhuur. Top geregeld marc!

 2. 2. Paul schrijft:

  Beste Mark,
  Graag koppel ik naar je terug dat ons bedrijfsuitje van dinsdag 6 september een succes was, mijn collega’s en ikzelf hebben een erg leuke dag gehad. De lunch was erg goed, de sloep was prima bij het mooie weer van gisteren, en de tuktuks met puzzeltocht waren erg leuk.
  Hartelijk dank voor de prima organisatie!

 3. 3. Yolanda schrijft:

  Wat een heerlijke middag op de Eem met de sloep! Met man en kids op het water en wat troffen we het met het weer. Compleet met lekkere hapjes en drankjes was het een klein feestje aan boord. Voor herhaling vatbaar!!!

 4. 4. Alwin schrijft:

  Heerlijk gevaren op de Eem met vrienden en de kinderen. De hapjes en drankjes waren helemaal verzorgd door Mark. Echt een luxe en lekker. Varen in een prachtige sloep in een de schitterende omgeving van Amersfoort. Ik raad dit iedereen aan!

 5. 5. Suzanne schrijft:

  Vanmorgen heerlijk gevaren met een sloep op de Eem met vier personen. Alles werd goed uitgelegd waarna we onszelf er prima mee konden redden. Het was prachtig weer dus ontzettend genoten van de mooie omgeving en het water. De kinderen vonden het ook super. Echt een aanrader!

 6. 6. Karin en Paul schrijft:

  Afgelopen weekend een heerlijke middag op het water gehad! Mooie sloep en een goede gevulde picknickmand.
  Mark, bedankt voor alle service en flexibiliteit!

 7. 7. Ann schrijft:

  Perfecte sloep, heerlijk middagje op het water. Dank je Marc, voor het korte termijn plannen!