vertrek uit de Eemhaven

Ervaring klanten

Lees hier reacties van onze bezoekers

Uw ervaring:

Gelijk naar het formulier

 1. 1. Mark van Dijk schrijft:

  Vandaag op het laatste moment nog een sloep regelen was geen probleem. Kregen zelfs een leuke korting, omdat we niet een heel dagdeel op pad gingen. Zijn een uurtje de Eem afgevaren en toen weer terug. Een hele leuke belevenis, de tijd vloog voorbij. De sloepen zijn mooi en netjes onderhouden. Na het varen zijn er genoeg gelegenheden om een hapje te eten of wat drinken. Parkeren kan in de wijk erachter, en als je een stukje loopt is dat nog gratis ook.

  Als je het leuk vind om te varen is dit zeker een aanrader. Wij komen in ieder geval nog een keertje terug.

 2. 2. Dick Koerselman schrijft:

  Op 10 mei 2014 3 sloepen gehuurd voor het vieren van een verjaardag. We hadden gehoopt op mooi weer maar het was bar en boos, regen en wind. We zijn, na een kop koffie te hebben gedronken bij DARA, ondanks het slechte weer afgevaren. Huif er op, hapje, drankje bij ons. Waar we dachten dat het plezier minder zou zijn met slecht weer…. integendeel, vreselijk veel plezier gehad. Niemand vergeet dit meer. Kortom laat je niet afschrikken door een beetje regen, gewoon gaan!
  Boten zeker geschikt voor minder weer. Prima ontvangst en verzorging!

 3. 3. Annette Soedito schrijft:

  Op 8 juni 2013 hadden wij onze jaarlijkse schooljaarafsluiting. Met ca.26 man in 4 sloepen hadden wij het arrangement ‘Tapaslunch Aan het roer’.
  Na een ontvangst met koffie gingen wij de boten in en kregen wij een grote schaal met heerlijke mezzes, voldoende brood, fruit en genoeg te drinken mee. Onderweg gestopt bij een eilandje vlakbij Eemnes, even potje volleybal gespeeld en daarna weer terug naar Amersfoort, waar wij bij Dara nog een drankje ter afsluiting namen. Al met al een zeer geslaagde dag! Bedankt!

 4. 4. Eric schrijft:

  Tijdens een teamdag van Railinfraopleidingen genoten van een mooie tocht met vijf sloepen van Mark. Mooie sloepen voorzien van een picknickmand en koeltas met drank. Leuke tocht over de Eem naar Spakenburg. Absolute aanrader…. ik ga dit zeker nog een keer doen met familie of vrienden.